Laillisuus

We Got Weed myy vain Suomessa laillisia CBD-tuotteita, jotka eivät sisällä lainkaan huumaavaa THC-ainesosaa. Kannabiksen siemeniä myydään vain matkamuistoiksi, varastointiin ja geneettiseen säilyttämiseen.

"CBD:tä sisältävien tuotteiden myynti on Suomessa sallittua ihoöljynä ja koristeeksi. On kuitenkin selvää, että suurin osa asiakkaista aikoo käyttää tuotteita sisäisesti, aivan kuten mekin. Jos CBD-tuotteita saa myydä ja ostaa, muttei käyttää sisäisesti, syyllistyykö käyttäjä rikokseen?"

"Helsingin poliisin rikostarkastaja Kimmo Sainio johtaa huumerikoksien tutkintaa Helsingissä. Sainio kertoo, että niin kauan kuin tuote ei sisällä THC:tä, CBD:n käyttämisessä ei ole mitään rikollista. Kannabiksessa THC on ainoa rikosta määrittävä tekijä."

Kannabiksen siementen myyntiehto

Myymme kannabiksen siemeniä vain sillä ehdolla, että niitä ei käytetä kansallisten lakien vastaisesti. Asiakkaiden on oltava tietoisia, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissakin maissa. We Got Weed tarjoaa nämä siemenet sillä ehdolla, että niitä ei viedä maihin, joissa ne ovat laittomia. Asiakas on yksin vastuussa omista teoistaan, eikä We Got Weed ota vastuuta, mikäli asiakas vie kannabiksen siemeniä maihin, joissa ne eivät ole sallittuja.

Noudatamme Suomen lakia. Kannabiksen siemeniä myydään vain matkamuistoiksi, varastointiin ja geneettiseen säilyttämiseen.

Yleinen oikeudellinen huomautus: Siementen idättäminen on laitonta useimmissa maissa. Tarkista maasi laki, joka koskee siemeniä, tarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita. Kaikki kuvaukset ja kuvat kannabisten siemenistä We Got Weed verkkosivustolla ovat peräisin Alankomaista. Ne kuvaavat vaikutuksia, jotka tietyt aineet voivat saada aikaan nautittuna. Niitä ei missään olosuhteissa tulisi ymmärtää nautittaviksi soveltuviksi. Nämä kuvat ja kuvaukset on tarkoitettu vain havainnollistamistarkoitukseen.